Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Barcelona tindrà el centre de Room Escape més gran d'Europa
Notícies / Ciutat

Barcelona tindrà el centre de Room Escape més gran d'Europa

Scape room Barcelona

Actualitzat, 2 de març


Els Room Escape s'han convertit en una tendència d'oci molt important a tot el món. A Barcelona tenim un bon nombre d'espais que ofereixen Escape Rooms i ja es pot dir que és una de les ciutats més populars per aquest tipus d'atraccions. Són activitats físiques i intel·lectuals que acostumen a durar uns 60 minuts, i on s'han de resoldre enigmes i proves d'enginy per escapar d'una habitació. Espais per posar a prova l'enginy que cada cop estan més de moda, i és per això que els creadors del Game Point Center van escollir Barcelona per construir el centre de jocs d'escapada en viu més gran d'Europa.

Com a novetat us podem avançar que, segons anuncien en la seva pàgina web, el centre obrirà el pròxim dia 10 de març. Una cita marcada en vermell a l'agenda de tots els aficionats a la forma d'entreteniment en viu més de moda.

Estarà localitzat al Port del Fòrum, just al davant del Decathlon. Joan Conde, director general del Port Fòrum, ha explicat durant la presentació del projecte que "és una oportunitat molt bona per a tots. El Port Fòrum és una zona que està creixent molt ràpidament i estem encantats amb el projecte". La inversió inicial serà de tres milions d'euros, tot i que es calcula que s'inverteixin 12 milions més en els pròxims dos anys.

 

Seran més de 3.000 metres quadrats i 18 sales de Room Escape faran que Barcelona es converteixi en el Port Aventura d'aquests jocs que desenvolupen tant l'activitat física com l'intel·lectual. A més, el Game Point Center es convertirà en una zona amb restaurants, gimnasos i cafeteries. "Aquest centre pot convertir-se en un punt clau d'oci a Europa, i les visites repercutiran en Sant Adrià i Barcelona, així que estem molt contents amb el projecte", ha dit Ruth Soto, representant de l'Ajuntament de Sant Adria.

 

 

A les 18 sales de jocs tematitzats i ambientats que hi haurà, se sumarà un espai que es dirà Terminal de Acción, de 600 metres quadrats, amb diferents jocs de resistència, habilitat i força. Game Point Centes suposarà la creació de 35 llocs de feina i encara que, de ben segur, es convertira en un espai visitat pels turistes, l'espai vol convertir-se en un centre lúdic per als joves i famílies de Barcelona i de la zona més propera a Sant Adrià del Besòs.

Nosaltres ens hem passat per allà i hem pogut veure la grandària de les instal·lacions -encara en construcció-. El nou Game Point promet ser el 'país de les meravelles' dels amants d'aquests addictius jocs d'escapament en viu. Haurem de comprovar-ho!

Advertising
Advertising

Comentaris

5 comments
Nadiia S

Escape games is a lucrative business with relatively small initial investments. The main thing is to make the game interesting and quality, so that players do not disappoint and advertise you on the Internet and their friends. By the way, with the creation of ER can help this designer - https://super-escape-room.com

Martí L

WOW! quina passada... cada sala que s'obre és una alegria. Hem d'estar contents que s'hagi fet una inversió tan important a Barcelona doncs de ben segur que els que som amants dels escape rooms tindrem encara més alternatives... Els de G.Point, tot i que s'han retrassat una mica, esperem que estiguin a l'alçada dels escape rooms de tota Catalunya que ara es capdavantera en aquest sector. D'aquí no res les tenim obertes, ueeeee!

Katia P

Hola!


Aquí podeu trobar el llistat dels escape rooms que ja estan oberts a la província de BCN:

http://www.escaperoomlover.com/2016/10/escape-room-barcelona.html


Si encara no n'heu fet cap, és hora de provar-ho! És MOLT divertit i és una activitat perfecta per fer en familia o amics. I si ja us heu iniciat en aquests jocs, mireu les recomanacions dels jugadors sobre altres escape rooms per escollir el vostre pròxim repte! 

Olga M

WOW! amazing!)))) I want go there asap!