Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona treu les excavadores a l'agost

Escrit per
Roger Rodríguez
Publicitat

Agost és el mes de les oportunitats per a excavadores i carretons. Amb l'arribada dels turistes i la marxa de l'últim autòcton, els obrers surten al carrer a obrir traus i aixecar el paviment. Les obres estan fora de les zones turístiques i els visitants esporàdics no hauran de sofrir els turments del martell pneumàtic ni la pols. Per als barcelonins, és d'agrair que les obres es facin en aquests dies que la ciutat queda buida de cotxes, almenys ens estalviem uns quants embussos.

Nova pavimentació a Barcelona i obres que afectaran el trànsit
Al districte d'Horta-Guinardó el carrer de Llobregós entre el carrer de Fastenrath i el passeig de la Mare de Déu del Coll s'està pavimentant. Això què vol dir? Doncs que les línies de bus que passin pel carrer es desviaran pel de Fastenrath fins que acabin les obres (previst per al 13 d'agost). Aquesta pavimentació arriba després que els veïns del districte veiessin com el carrer de Pantà de Tremp, entre Llobregós i Moratín, estigués uns dies en obres a principis d'agost, perquè el servei de bus alternatiu en el tall de la L5 de Metro entre Horta i Vall d’Hebron pogués passar per aquí.

La Gran Via també es veurà afectada per aquestes remodelacions del paviment fins al 28 d'agost, sempre que acabin quan tenien previst. Entre el carrer de Química i la plaça d'Espanya hi haurà moguda quasi tot el mes d'agost en sentit Llobregat.

Del 4 al 21 d'agost el districte de Sarrià-Sant Gervasi també veurà com els busos que passen per Prats de Molló es desviaran pels carrers de Vallmajor-Copèrnic-Modolell per després tornar a recuperar de nou Prats de Molló.

Pel manteniment de prismes d'alta tensió, la Ronda General Mitre veurà afectada la circulació en alguns carrils, així com el desplaçament d'algunes parades de bus en alguns trams i en ambdós sentits. Així que compte si us moveu regularment per la zona, per què fins al 23 d'agost no hi haurà gaire estabilitat. El carrer de Sant Joan Bosco també es veurà afectat per aquestes obres de manteniment i fins al 27 d'agost quedarà restringida la circulació als carrils ascendents del carrer de Sant Joan Bosco i afectarà el carril bus-taxi.

El metro, també en obres
La L2, entre Universitat i Paral·lel, es veurà afectada. Què us proposem? Doncs utilitzar els enllaços amb la L3 a Paral·lel i Passeig de Gràcia. També podeu agafar les línies de bus 20, 24 i 64. Aneu-vos fent a la idea per què això durarà fins al 24 d'agost.

La L5, entre Horta i Vall d'Hebron, també s'aturarà, però aquest cop fins al 30 d'agost. Tot per obres de manteniment i reestructuració de la infraestructura. Això sí, han habilitat un servei de bus especial amb el mateix horari que el metro, i que farà les mateixes parades.

La L9 i la L10 es veuran afectades a la parada de Bon Pastor. Han posat un servei de busos especials pel tram entre Bon Pastor i Can Peixauet de la L9, i si voleu fer el tram entre Bon Pastor i el Gorg per la L10, només haureu de canviar de vagó en la mateixa andana de la parada. Tot això durarà fins al 18 d'agost.

Últimes notícies

    Publicitat