Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

#BarcelonaAvecParis

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Els atemptats d'ahir a París ens han deixat commocionats. Els 130 morts, el centenar llarg de ferits, les escenes dantesques, el caos i la desesperació. Barcelona ha reaccionat amb múltiples expressions de condol davant la barbàrie perpetrada pels terroristes. I des de Time Out Barcelona volem expressar tota la nostra solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, i posar-nos al costat de tots els francesos que viuen a Barcelona. El hashtag #BarcelonaAvecParis és trending topic a la ciutat. Aquestes són algunes de les reaccions.

A les 12 del migdia, Ajuntament i Generalitat s'han aplegat a la plaça de Sant Jaume per expressar el seu condol amb un minut de silenci.

L'alcadessa de la ciutat, Ada Colau, ha condemnat de manera enèrgica els atemptats: "Mostrem el rebuig frontal i contundent a la barbàrie i la solidaritat amb París".

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha dit:"Sentim els atemptats de París com si fossin a casa nostra i les morts com a pròpies".

La Sala Apolo, d'un aforament i característiques semblants al Bataclan parisencs, mostrava ahir a la nit mateix la seva estupefacció davant dels atemptats: "Tots els nostres pensaments cap als hostatges de @LeBataclan. Estem molt afectats".

La Sala Razzmatazz ha penjat una imatge a Twitter amb un crespó negre en senyal de condol.

Sala Razzmatazz: condol davant dels atemptats de París

Aquest migdia, desenes de francesos i barcelonins s'han concentrat a l'Arc de Triomf de manera espontània per expressar el seu rebuig als atemptats i solidaritat amb les víctimes.

Hi ha rams de flors a les portes de consolat francès de Barcelona.

El Gran Teatre del Liceu dedica la funció d'aquesta nit a les víctimes de l'atemptat. El mateix faran l'Auditori i l'OBC.

A la sala Sidecar també van recordar ahir a la nit els morts a la sala Bataclan de París. Van acabar així la sessió:

Sidecar

Els Mossos d'Esquadra mantenen el nivell 4 (sobre 5) d'alerta, però ja han avisat que extremeran les mesures de seguretat. No ens hauria d'estranyar veure policies amb armes de canó llarg a llocs sensibles, com estacions de tren, aeroports, ports, centres comercials, etc.

Si teniu familiars a París, aquest el telèfon d'informació de l'Ambaixada d'Espanya a Paris per a familiars i amics de persones que es trobin a la ciutat: 00 33 615938701

Últimes notícies

    Publicitat