Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Battlestar Galactica: Projecció i batalla de dibuixants

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

La ciència-ficció a vegades ha quedat apartada de 'l’alta cultura' al ser catalogada com un art menor, una diversió per a 'freaks' i 'nerds'. En el marc de la programació contínua del Kosmopolis, i molt vinculada a l’exposició +Humans, al CCCB en defensen el seu valor i recuperen una sèrie mítica: ‘Battlestar Galactica’.

L’argument de la sèrie parteix d’un conflicte clàssic de la ciència-ficció: la rebel·lió de les màquines davant l’opressió de l’espècie humana. Així doncs, per remarcar aquesta batalla entre 'cylons' i humans, aquesta sessió planteja un combat pacífic entre dos il·lustradors que dibuixaran en directe mentre es projecta el primer capítol de la sèrie ('33 minutos'). Un ho farà des de la perspectiva dels humans i l’altre des de la dels robots. Ho podrem diferenciar?

Vine a descobrir-ho a aquesta sessió dedicada a l’'space opera' que va enamorar a la crítica i va encisar al públic. 

syfy

Els dos dibuixants que participaran en la batalla són David Baldeón i Àlex Santaló. David Baldeón treballa en el món del còmic i és especialment conegut per la seva feina a Marvel Comics. Àlex Santaló és il·lustrador per a diversos mitjans de comunicació catalans i recentment ha tret el seu primer còmic com a guionista i dibuixant: '17 Vivir, revivir, sobrevivir', on parla de la seva doble experiència amb el càncer. L’acte serà moderat per Betu Martínez i Víctor Sala, els directors del Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona.

Quan? Dimarts 15 de març a les 19h.

On? Sala Raval (Teatre del CCCB)

Preu: GRATIS. Entrada lliure fins a completar aforament.

Últimes notícies

    Publicitat