Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Belle and Sebastian cancel·len la gira que els havia de portar a Barcelona

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Si no vau veure Belle and Sebastian al Primavera Sound 2015 perquè comptàveu amb què ja els veuríeu quan toquessin en sala, us quedareu amb les ganes, perquè la banda pop escocesa ha cancel·lat la gira europea que els havia de portar a tocar a Barcelona l'11 de novembre dins de la programació de concerts de l'aniversari de la sala Razzmatazz. També havien de tocar a Madrid i a Sant Sebastià.

El motiu de la suspensió de la gira són els problemes de salut d'Stuart Murdoch, cantant i compositor principal. "És una gran decepció per a nosaltres no fer aquests concerts i no ha estat una decisió fàcil", diu el comunicat penjat al Facebook de Belle and Sebastain. "L'Stuart no vol res més que ser capaç de tocar i cantar per a vosaltres, però abans ha de millorar". El breu post acaba amb una apel·lació a la comprensió dels seguidors del grup.

Belle and Sebastian van publicar al gener 'Girls in peacetime want to dance' (2015), el seu 9è àlbum i el primer que publicaven en cinc anys. Al disc, concebut com una col·lecció de cançons que podrien aspirar a representar diferents països al festival d'Eurovisió, abracen el pop electrònic i les músiques del món, sense abandonar el pop lluminós amb arranjaments de música de cambra que ha caracteritzat les seves gairebé dues dècades de trajectòria. El quintet de Glasgow celebrarà el 20 aniversari l'any que ve.

Últimes notícies

    Publicitat