Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Benvinguts a la setmana del guió

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Aquesta setmana Barcelona s'omplirà de guionistes. L'Encuentro de Guionistas, que FAGA (Fòrum d'Associacions de Guionistes Audiovisuals) organitza bianualment a una ciutat de l'Estat Espanyol, aquest any ha tocat Barcelona. Però durant aquesta setmana no només hi haurà activitats a l'Encuentro, sinó que hi haurà més propostes. Així que a escoltar la gent que escriu les històries que veiem en pantalles! Benvinguts a la setmana del guió!

  • Dimecres 11: 'Història d'una aventura humana'

La guionista francesa Marie-Claire Javoy, guanyadora del Cèsar 2014 al millor documental per 'Sur le chemin de l'école' (Camí a l'escola), participarà a una taula rodona posterior a la projecció del documental amb Joan Úbeda (director general de Media 3.14) i Marçal Cebrián (president del GAC - Guionistes Associats de Catalunya). Un acte organitzat pel GAC i el PEN Català.

On: Sala Mompou de la Seu de la SGAE a Catalunya

Quan: Dimecres 11 a les 19 h.

Preu: Entrada lliure fins a completar aforament.

  • Dijous 12: II Pitching Forum del GAC

El GAC (Guionistes Associats de Catalunya) organitzen per segon any un Pitching Forum de Guió. Un comitè ha seleccionat entre una trentena de propostes les deu que ha trobat més rellevants i davant d'un panell de professionals de l'audiovisual ho defensaran. Un panell format per Albert Val (guionista), Maria Ripoll (directora), Aritz Cirbián (productor), Joan Sol (de TV3) i un distribuïdor.

Tots aquells guionistes, productors o aspirants de qualsevol de les dues coses poden trobar al Pitching Forum una forma interessant de descobrir talent, fer contactes i aprendre a com presentar un projecte.

On: Arts Santa Mònica

Quan: Dijous 12 a les 18 h.

Preu: Entrada lliure fins a completar aforament.

Vols saber la fórmula de l'èxit d'Ocho apellidos vascos de la mà dels seus guionistes? Les tendències narratives de les sèries internacionals? Com s'afronta l'escriptura de guions de programes d'humor com Buenafuente i El Intermedio? O quines diferències té el guió de La isla mínima amb la pel·lícula final? Aquests i molts més temes es desenvoluparan a l'Encuentro de Guionistas que aquest any se celebra a Barcelona. Per a més informació, consulteu el programa complet.

On: CCCB, Institut Francès i Fàbrica Moritz.

Quan: Divendres 13 i dissabte 14. (Consultar programació).

Preu: 50  € per a públic general (15 € per a estudiants)

Últimes notícies

    Publicitat