Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Blade Runner', 35 anys després [VÍDEO]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa poc més de 30 anys, un jove Harrison Ford protagonitzava 'Blade Runner', una pel·lícula de ciència-ficció que presentava una versió distòpica de Los Àngeles, l'any 2019. Amb una banda sonora màgica produïda per Vangelis, uns efectes especials acurats i una temàtica molt avançada a l'època, 'Blade Runner', de Ridley Scott, va rebre el distintiu de pel·lícula de culte i es va convertir en un dels films més influents de tots els temps.

Ara, en 2017, 'Blade Runner' torna amb 'Blade Runner 2049', una seqüela amb Harrison Ford -una mica més envellit però igualment carismàtic-, i Ryan Gosling, que arribarà als cinemes el 6 d'octubre. El director d'aquesta segona part de 'Blade Runner' serà Dennis Villeneuve, director de grans pel·lícules com 'La llegada' o 'Sicario'. Per altra banda, el doblement nominat a l'Oscar Jóhann Jóhannsson, s'encarrega de la banda sonora. Un doble repte després de la gran feina que Scott i Vangelis van fer amb 'Blade Runner' l'any 1982.

Ja podeu veure el tràiler oficial, i la veritat és que mentiríem si diguéssim que no tenim ganes de veure què passa amb l'agent Rick Deckard i els replicants, 35 anys després.

Últimes notícies

    Publicitat