Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'Blood Drive', el millor fast food de l'estiu
Notícies / Cine

'Blood Drive', el millor fast food de l'estiu

'Blood Drive', el millor fast food de l'estiu

Prepareu els estómacs perquè arriba 'Blood Drive': la sèrie més repulsiva de l’estiu. Un divertimento autoconscient molt apte per amants de pelis grindhouse com 'Death Proof'. Sexe, terror, acció, humor i sobretot sang i fetge. 'Blood Drive' és un 5 estrelles de la sèrie B, 100% Sitges. La història transcorre en un món distòpic on resisteixen una colla de pertorbats de la carretera amb cotxes que funcionen amb sang humana com a combustible. Sí, SANG HUMANA. Què més es pot demanar? El 'Mad Max' que hagués fet el Quentin Tarantino més passat de voltes. Fast food de gourmet.

Severo Ochoa

El que uneix 'Blood Drive' i el guanyador del Premi Nobel de medicina és la seva protagonista: Christina Ochoa, barcelonina de naixement i filla del prestigiós científic espanyol.

James Roland

L’ajudant de producció de sèries com 'Mad Men' o 'Weeds' s’ha tret de la màniga aquesta bogeria de sèrie. Tot i la seva curta experiència com a creador, Roland brilla en l’execució i promet donar-nos bones dosis de sèrie B.

 
Advertising
Advertising

Comentaris

1 comments
Pedro L

Pues para ser hija de Severo Ochoa, la Christina Ochoa se mantiene muy bien... ¿No será más bien su sobrina nieta? ;)