Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bobo Pulpín, la imminent 'pulpería' del Rías de Galicia

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Els germans Iglesias –propietaris dels restaurants Cañota i Rías de Galicia/Espai Kru, i socis d'Albert i Ferran Adrià en la societat BCN 5.0, que agrupa Pakta, Tickets, Bodega 1900, Niño Viejo i Hoja Santa– tenen un nou projecte de restaurant a punt d'obrir portes. Segons ha explica Juan Carlos Iglesias a Time Out, el restaurant Bobo Pulpín aixecarà la persiana «el més aviat possible» i serà una «revisitació d'una pulpería clàssica». Estarà situat just al darrere de la Catedral, a la cantonada del carrer Freneria amb Pietat.

Iglesias explica que aplicaran «a la pulpería de tota la vida la mateixa transformació que hem fet al Rías i a la Cañota, per aconseguir un lloc informal i divertit». Com ha passat en aquest darrer, hi tindrà molta importància el grafisme de còmic; el protagonista serà el Bobo Pulpín, un pop pirata que tindrà els seus propis dibuixos animats, i que volen que creixi com a «personatge familiar». La mascota també donarà nom a una línia de conserves pròpies. «Hi haurà un proposta molt seriosa pel que fa als plats de pop, que es cuinaran a l'entrada, a la vista del client», explica Iglesias. El tiquet mitjà serà d'uns trenta euros.

El grup també té pendent l'obertura d'un altre restaurant, únic per les seves característiques a Barcelona: tindrà 1000 m2 més 1000 m2 de terrassa interior ajardinada. L'immoble està a Enric Granados, 88-86, entre Còrsega i Rosselló, on hi havia l'agència de publicitat DDB (just al costat de l'antiga seu del diari Avui) i té tres plantes i l'esmentat jardí interior, que com qui diu ocupa tot el centre de l'illa.

Últimes notícies

    Publicitat