Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bulbasaur explora el cos

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

No: això no va del Pokémon amb el nom més vagínic de la col·lecció. Va del 5è número del fanzín feminista barceloní que se li ha apropiat el nom, que té el cos com a fil conductor i que avui es presenta en societat.

El número 5 de Fanzine Bulbasaur inclou entrevistes a la pedagoga menstrual Erika Irusta, a la 'performer' i directora de circ 'queer' Jennifer Miller, i articles sobre la ballarina, coreògrafa i cineasta Yvonne Rainer, el duo femení de hip-hop de Seattle THEEsatisfaction, la feminista nord-americana Valerie Solanas –qui va disparar Andy Warhol– i a la malaurada artista Marga Gil Roësset –qui es va suïcidar pel seu amor impossible per Juan Ramón Jiménez–, entre d'altres continguts escrits i gràfics.

Fanzine Bulbasaur és un fanzín feminista dissenyat i editat per Blanca Miró, Mirena Ossorno i Andrea Alvarado Vives dedicat des del 2013 a la divulgació de la crítica i el pensament feminista, que vol donar visibilitat a dones l'obra o trajectòria de les quals resulti inspiradora a les editores.

Bulbasaur vol parlar sobre feminisme des d'un punt de vista tant teòric com vivencial, dues dimensions que segons les editores no poden separar-se, i amb aquesta vocació intenten trobar l'equilibri entre el to divulgatiu i accessible i el to acadèmic.

Els continguts aborden temes de cultura i política a través de diferents vies d'expressió, i estan destinats tant a feministes convençuts, dones i homes, com a feministes en potència i curiosos en general, així que no dubteu a treure el nas a la presentació d'avui, dijous 30 a les 19 h a El Dinàmic, a Sant Antoni. Prometen que, a banda d'exemplars del Bulbasaur número 5, hi haurà pica-pica i cervesa a bon preu.

Últimes notícies

    Publicitat