Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cabify apunta als festivals i s'estrena al Primavera Sound

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'empresa de mobilitat Cabify no fa ni un any que treballa a Barcelona, però ja s'ha guanyat una bona reputació entre els seus clients i s'ha convertit en una alternativa molt seriosa al taxi tradicional. Xofers amb experiència, cotxes en bon estat i un servei de qualitat que ara apunta als festivals musicals per convertir-se en la primera empresa de mobilitat de tot l'Estat en oferir "un servei dedicat específicament als festivals", expliquen des de Cabify.

El Primavera Sound, festival que es durà a terme al Parc del Fòrum del 31 de maig al 4 de juny, serà el primer a estrenar Cabify Festival, una opció de l'aplicació de Cabify que oferirà trajectes ininterromputs al Fòrum amb un 5% de descompte.

Alguns dels cotxes de Cabify oferiran, a més dels habituals serveis de WiFi i ampolles d'aigua gratuïtes, un Kit Festival, que inclou ulleres de sol, ventall, motxilla, protector solar i un Red Bull. El pack ideal per anar al Primavera Sound, vaja!

Si us preocupa com anar i tornar del Primavera, aquest any Cabify ens ho posa encara més senzill. Tot sigui per no agafar el nostre propi cotxe o moto i gaudir del festival sense preocupacions!

Últimes notícies

    Publicitat