Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Café del Mar obre el club més gran de Catalunya a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

És la marca més coneguda de beach clubs. Café del Mar va néixer a un bar de Sant Antoni, a Eivissa, ara fa gairebé 40 anys, i es convertir, amb el pas del temps, en un dels espais més importants pels amants del so baleàric. Des d'allà, diuen, es veu la millor posta de sol d'Eivissa i s'escolta la millor música chill out, i és que el Café del Mar s'ha convertit en un emblema d'aquest estil.

Ara, Café del Mar s'ha convertit en un monstre empresarial que apunta a Barcelona, ja que durant el primer trimestre del 2017 obrirà, a la nostra ciutat, el club més gran de Catalunya i el més gran de l'imperi nascut a Eivissa. Més concretament, segons fonts del club consultades, obrirà a finals de març, o principis d'abril com tard. Les obres estan molt avançades i el projecte avança. Seran uns 4.000 metres quadrats, amb quatre plantes, un club per a gairebé 1.000 persones i tots els luxes imaginables, al més pur estil Eivissa. Estarà situat a l'edifici de la Capitania, al Parc del Fòrum, estructura finalista del premi FAD d'arquitectura l'any 2005 i dels premis Mies van der Rohe.


El club donarà feina a més de 100 persones. Una gran terrassa de 1.500 metres quadrats serà el gran incentiu del club, que rebrà, segons els organitzadors, les actuacions dels millors Djs del món i es convertirà, molt probablement, en punt de trobada dels centenars de milers de turistes que cada any visiten Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat