Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cançons on l'electrònica mai hauria d'haver intervingut

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa poc recordàvem algunes de les pitjors reinterpretacions de la història de la música. La majoria eren cançons pop o rock, però... què passa amb la música electrònica? Doncs que també n'hi han de molt xungues. Sense anar més lluny, avui una de les notícies que s'han fet més virals és la negativa de Daft Punk a que l'estrella de la música comercial Zedd publiqui un remix del clàssic 'One More Time'. I no ens estranya, veient la qualitat del treball. I és que, des de que la música electrònica s'ha fet tant massiva han sorgit remixos, reinterpretacions i col·laboracions que fan tremolar. Aquí en teniu alguns exemples.

Skrillex & The Doors - Breakn' A Sweat. Això va ser una col·laboració més que un remix, però no volem ni pensar què diria Jim Morrison si veiés amb qui col·laboren els seus col·legues de grup Ray, Robby i John.

Daft Punk - One More Time (Zedd remix). El remix del que us parlàvem. Millor l'original, no fotem...

New Order - Blue Monday (Orgy reinterpretation). Bé, aquest seria un cover, però no hem pogut evitar posar-lo.

Miguel Bosé - Dame Argumentos (Tiësto remix). El rei del trance fa un remix ben caspós del rei del pop espanyol. Oh!

Miguel Bosé - Júrame (Armin Van Buuren remix). Un altre cop Bosé, sí. I és que, en quin moment Van Buuren va pensar que afegir aquest remix al seu 'A State of Trance' era bona idea? Mare meva...

The Beatles - Strawberry Fields Forever (A-Skillz remix). Segur que el popular dj de breakbeat te coses millors que aquest remix...

Fangoria - Criticar por criticar (Chicks on Speed remix). Sí, fins i tot Chicks on Speed van fer un remix de Fangoria. No sabem si ens encanta o ens horripila.

Beethoven's 5th Symphony remix. No sabem qui ha fet això, però es mereix que tots els mals caiguin contra ell. Quina aberració!

Ricky Martin Disparo al Corazón (Brian Cross remix). Déu els cria i ells s'ajunten, oi? Doncs això. Els 'subidons' nauseabunds de Cross sobre les frases embafadores de Martin. Un win - win en tota regla!

Frankie Knuckles x Marshall Jefferson - Move Your Body (David Guetta remix). D'acord, el bò de Guetta volia fer un homenatge a un dels pares del house (el house de debò, no el que punxa el dj francès) i va fer un refregit del clàssic 'Move Your Body'. Sincerament, va quedar horrible!

 

REST IN PEACE Frankie Knuckles !

Posted by David Guetta on domingo, 6 de abril de 2014

Últimes notícies

    Publicitat