Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Carlos Ruiz Zafón torna amb 'El laberint dels esperits'

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Un dels fenòmens literaris dels últims anys a tot el món ha estat L'ombra del vent (2001). L'obra de Carlos Ruiz Zafón és una perfecta història d'amor, però també d'intriga i suspens. Ambientada en la Barcelona del segle XX, ha venut més de 10 milions d'exemplars i s'ha convertit en un dels best-sellers més rellevants dels últims temps. De fet, forma part de la saga 'El cementiri dels llibres oblidats', que es va iniciar amb 'L'ombra del vent', va continuar amb 'El joc de l'àngel' l'any 2008 i el 2011 amb 'El presoner del cel'.

El desenllaç de la saga es podrà conèixer a partir del pròxim 17 de novembre, dia en què es publicarà 'El laberint dels esperits', l'última i esperadíssima obra de Ruiz Zafón. Editorial Planeta publicarà el llibre en castellà simultàniament a tot l'Estat i a Amèrica llatina, així com en català sota el segell Columna (Grup62). Cal tenir en compte que gràcies a la saga 'El cementiri dels llibres oblidats', Ruiz Zafón s'ha convertit en un dels escriptors més importants del món. De fet és l'escriptor més llegit en llengua espanyola només superat per Cervantes.

Ara només caldrà esperar al 17 de novembre per conèixer com conclou una de les sèries de llibres més apassionants que s'han escrit en els últims anys. A més, aquest nou llançament coincidirà amb la reedició de les tres primeres obres de la saga, que es podran tornar a comprar a les llibreries a partir del 13 d'octubre amb un nou disseny de coberta.

Últimes notícies

    Publicitat