Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cavalcada 2016, oberta la inscripció de voluntaris

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Falta poc més d'un mes per nadal. Ho comencem a notar en la decoració d'alguns establiments, en el temps (avui ja fa més fred, per fi!) i en alguns carrers. I quan pensem en el nadal inevitablement recordem la cavalcada de cada any. Doncs bé, ja està oberta la inscripció de voluntaris per la cavalcada 2016. I n'hi ha per tots els gustos: des de voluntaris per fer de patges de carrossa general, o bé a la carrossa 'Benvinguts a Barcelona' passant per assistents de seguici o col·laboradors tècnics.

S'admetrà una sola inscripció per persona i a la pàgina web podreu veure les franges d'edats en que està permès apuntar-s'hi. Ah, l'organització admetrà únicament la primera inscripció en cas de rebre'n més d'una i eliminarà totes les posteriors.

També cal tenir en compte que els inscrits seleccionats estan obligats a assistir a les sessions informatives i assajos que la seva modalitat exigeixi. Aquestes trobades tindran lloc a partir del 11 de desembre de 2015 i seran entre una i tres, en funció de les exigències artístiques i organitzatives de la modalitat que els hagi estat assignada.

Últimes notícies

    Publicitat