Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cinema d'amor al CCCB

Cinema d'amor al CCCB

Advertising

El cicle de cinema del CCCB a l'aire lliure Gandules-Gas Natural Fenosa dedicarà aquesta edició número catorze a l'amor. Més concretament seran nou pel·lícules sobre aquesta temàtica que es podran veure de forma gratuïta cada dimarts, dimecres i dijous a partir del proper 4 d'agost i fins al dia 21 del mateix mes. 

Es clar, l'amor és estiu. Llibertat, adoració, exaltació, tendresa, passió...tots els tòpics possibles relacionats amb l'amor tindran cabuda en aquest cicle de cinema que ja és tradició a Barcelona. Relats nocturns a través d'històries de "gais cínics, lesbianes apassionades, polienamorats soviètics, heterosexuals que estimen idiotament, galans casposos i antiheroïnes romàntiques" gràcies a pel·lícules com Muchachas de uniforme, de Leontine Sagan; Obsession, de Douglas Sirk; La ley del más fuerte, de Rainer Werner Fassbinder, i Weekend, de Andrew High.

Les sessions es duran a terme a partir de les 22h de la nit i les places són limitades, així que no hi dubteu i aneu-hi amb temps! Visca l'amor i el cinema, a l'aire lliure!

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising