Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com caçar un fantasma

Escrit per
Mónica Boixeda
Publicitat

Estan entre nosaltres, ens envolten, es camuflen entre la gent normal, poden semblar inofensius, però compte!, són molt més perillosos del que semblen. Són els fantasmes de manual. Éssers que viuen de les seves històries i construeixen la seva identitat a partir de fantasies exagerades, vacil·len el personal i bàsicament ens posen dels nervis.

Caçar Pokemons? No, ara el que es porta és caçar fantasmes. Que aquests sí que tenen la realitat augmentada. Aprèn com identificar-los, pas a pas:

1. Aparença

No, no vesteixen llençols blancs amb dos forats i aquí està el perill. A simple vista, són gent corrent i encara no se'ls ha associat a cap tribu urbana en concret. Poden estar a qualsevol lloc. Tanmateix, sí que és probable que responguin de manera similar quan els preguntes per aquella samarreta del Barça que porten posada: és la que va portar Messi al seu primer entrenament. Resulta que el seu tiet coneix el cunyat del veí del cambrer que va atendre al futbolista mentre aquest firmava el seu fitxatge en el mític tovalló. Típic.

via GIPHY

2. Llenguatge

Tampoc acostumen a fer servir el clàssic ‘BUUU’ per espantar la gent. El que espanta de veritat és la seva facilitat per magnificar-ho tot, engrandir i inventar per tal que la seva imatge s'elevi per sobre del que és terrenalment possible. La hipèrbole és, sens dubte, la seva arma infal·lible. Tu tens un cotxe?  El fantasma en té tres, un d'ells és tan exclusiu que ni tan sols està al mercat. Ni tan sols li han posat les rodes encara. De fet, no és ni un cotxe, és una seminau espacial capaç de transportar en l'espai i el temps. Tu no ho has vist mai perquè és un secret que la CIA només ha compartit amb ell i el seu gat. I perquè ets un 'pringat'.

via GIPHY

3. Història

Caldria remuntar-se a la història antiga per trobar l'origen real d'aquesta classe de fantasmes. Tot i que n'hi ha prou amb fullejar la Bíblia per detectar algun indici d'activitat 'fantasmil' (tant de vi i tants peixos? segur?), els últims estudis coincideixen a senyalar a Cristòfol Colom com el primer de tota una nova raça. S'admeten discussions. 

via GIPHY

4. Hàbitat natural

Tot i que són prou mal·leables i se n'han identificat diversos exemplars a llocs tan sorprenents com l'oficina i a consultes mèdiques, és cert que on se senten més còmodes és a locals d'entreteniment, com ara discoteques, bars i pubs. No es descarta l'existència d'individus femella; no obstant això, l'abundància del gènere masculí obliga a qüestionar els mètodes de reproducció per a la continuïtat de l'espècie. Els sopars d'empresa i de Nadal també són un dels seus terrenys preferits d'actuació i últimament han començat a envair xarxes socials com Twitter i Instagram.

via GIPHY

5. Activitat

La seva activitat preferida és, òbviament, parlar. Ells no fan coses, ells senzillament s'omplen la boca amb els mil i un viatges al voltant del món que ningú sabrà mai si van fer realment o no, les experiències místiques, els encontres de luxe, les aventures de pel·lícula... discursos farcits d'imaginació que farien un gran favor als guionistes de Hollywood i la seva crisi.

La premissa per caçar a un fantasma és ben senzilla: si et sents un desgraciat al seu costat, allà el tens!

Últimes notícies

    Publicitat