Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com seria Barcelona després del desglaç?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ens hem fartat de veure pel·lícules sobre fenòmens meteorològics o naturals que destrueixen les grans ciutats. Però, què passa si ens ensenyen, amb imatges, com quedaria la Terra després del desglaç?

Utilitzant dades de la NASA sobre nivells, geolocalització i realitat augmentada, l'americà Justin Brice ha desenvolupat una aplicació per a IPhone que permet veure com quedarien les grans ciutats del món si seguim amb els índexs preocupants de desglaç. La cara més real del canvi climàtic, que ens podria afectar a tots en pocs anys. La temperatura global augmenta, i això fa que el desglaç sigui cada cop més agressiu!

L'aplicació permet fer una fotografia de l'espai en què estem, i a temps real ens mostrarà com quedaria, tenint en compte la nostra situació geogràfica i el grau d'escalfament.

A més, podeu fer moure la barra que hi ha al mig de la imatge i veureu l'abans i el després. Aquesta opció està disponible per a ciutats com Miami o Nova York, on el nivell del mar podria pujar més de sis peus l'any 2100.

En el cas de Barcelona, però, podem veure, en el mapa que teniu al final de l'article, com quedaria a finals de segle, amb l'arribada del gran desglaç. Podeu entrar al web de l'aplicació, buscar una ciutat costanera i veure com estarà dintre d'uns anys si seguim així. La veritat és que fa por veure-ho!

 

Últimes notícies

    Publicitat