Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com sonen i quina imatge tenen els orgasmes?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El punt culminant de l'excitació. L'alliberació total de la tensió sexual acumulada. El resultat de l'estimulació eròtica. Parlem de l'estat físic i anímic més gratificant i explosiu que hi ha en una relació íntima de parella. Tant els homes com les dones tenen orgasmes, tot i que són elles les que ho experimenten de manera més intensa. Els orgasmes en les dones poden durar molt més que en un home i tot i això, encara n'hi ha moltes que fingeixen l'orgasme. Més concretament, un 52'1% reconeix fingir-los per satisfer la seva parella o bé per donar per finalitzada una relació sexual. Ep, i un 8'4% dels homes també fingeixen fer-ho! Són les dades que es desprenen d'un estudi realitzat per Bijoux Indiscrets a través de més de 1.500 enquestes, 30 hores d'entrevistes i 500 hores d'estudi de fòbies, tendències i comportaments.

L'orgasme és un estat físic i mental gairebé indescriptible, i el que seria ideal és que sempre fos real. Això és el que s'han proposat en crear la llibreria d'orgasmes. Sí, tal com ho sentiu. És un projecte que pretén fer un pas més en la divulgació i entrar en el terreny del canvi i la conscienciació sobre la sexualitat de la dona i per això han creat la Llibreria d'Orgasmes Reals, un espai on es poden compartir els sons dels orgasmes reals (preferiblement el de les dones) i difondre com sonen...i quina imatge tenen. Sí, perquè el projecte inclou una tecnologia que permet que les 'petites morts' es converteixin en una obra d'art única per a cada tipus d'usuari i per a cada clímax. Un exemple:



L'objectiu és crear una gran galeria d'orgasmes que sigui un homenatge i una eina de divulgació del plaer real femení. Mireu el vídeo que han creat per difondre el projecte i animeu-vos a compartir el vostre orgasme. #orgasmesreals, sempre!

Últimes notícies

    Publicitat