Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Comença la Global Conference de Time Out!

Escrit per
Eduard Voltas
Publicitat

Aquesta tarda comencen a arribar a Barcelona una seixantena de representants dels Time Out d'arreu del món. Londres, Nova York, Sydney, Tòquio, Lisboa, Mèxic DF, Istanbul, Singapur, Hong Kong, Tel Aviv, etc. És la Global Conference anual de Time Out, que enguany acollim nosaltres. Durant dos dies estarem tancats en un hotel del 22@ treballant i compartint experiències. I a la nit... Bé, som Time Out, alguna coseta els tenim preparada.

L'honor de ser finalment amfitrions d'una Global Conference ens arriba 8 anys després del naixement de Time Out Barcelona i, vull dir-ho també, en el nostre millor moment. A Barcelona som líders en paper i ho som també online, d'una manera molt destacada. Recentment hem llançat Time Out també a Madrid amb molt bons resultats i planegem nous Time Out arreu de l'Estat. Poc a poc anem construint un projecte que volem gran i sobretot útil, al servei dels nostres lectors i de les ciutats on treballem. I ho fem mirant de protegir al màxim la independència de criteri dels nostres periodistes, crítics i col·laboradors. La fidelitat dels nostres lectors, 'partners' i anunciants ens diu que no ho fem malament del tot i ens esperona a continuar endavant.

Ah, i no patiu, que els nostres convidats tornaran als seus països havent entès que aquesta és la millor ciutat del món. Comença la Global!

Últimes notícies

    Publicitat