Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Compreu entrades per a l'In-Edit i estalvieu en menjar i beure

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Si sou fidels al Beefeater In-Edit, durant els pròxims quinze dies –el Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona arrenca dijous i s'allargarà fins al 8 de novembre– us trobareu segur amb la tessitura d'haver de picar alguna cosa a l'àrea circumdant als cines Aribau.

Doncs bé, us agradarà saber que l'In-Edit ha lligat ofertes amb alguns dels bars i restaurants de la zona perquè menjar-hi, presentant-hi entrades del festival, us surti un pèl més barat. Potser amb el que us estalvieu podeu veure alguna pel·li més de la programació.

Els més generosos són al LID, que us faran un 20% de descompte sobre la carta. Al Carmelitas i al Woki Organic Market us faran un 10%. A la Xalupada (Diputació, 200) us ofereixen 2 canyes + nachos o braves per 4,95 euros; a La Volàtil, una tapa gratis amb cada copa; a l'hotel Pulitzer, quarter general del festival, fan una promoció de tapa i mig gintònic els dissabtes 31 i 7 entre 12 i 16 h a la terrassa, on hi haurà DJs amenitzant el vermut. Si sou dels que l'avís de l'OMS contra la carn us ha fet venir més ganes que mai de menjar hamburguesa, al Big J’s Burger també us faran alguna oferta, tot i que encara està per confirmar.

Si sou més de tenir sed que gana, amb el 'flyer' que trobareu a l'Aribau Multicines i els cines Aribau Club tindreu descomptes de 2 euros en els gintònics de Beefeater (el patrocinador del festival) a la sala Sidecar (pl. Reial, 7) –que el dissabte 31 acollirà l''afterparty' del festival, amb DJs del programa de TVE 'Cachitos de Hierro y Cromo'–, a les cocteleries Milano i Caribbean Club i al 7sins, on també us donaran 'chupitos' gratis per cada copa, i 'brownie' de xocolata si hi sopeu.

Les ofertes són vàlides només durant els dies en què se celebra el Beefeater In-Edit i presentant les entrades del festival.

I si no teniu ganes de moure-us, a l'Aribau Multicines h haurà el 'food truck' Cor de Bou, amb una oferta de 'platillos', coques i tapes.

Últimes notícies

    Publicitat