Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Concerts íntims a localitzacions secretes de Barcelona
Notícies / Música

Concerts íntims a localitzacions secretes de Barcelona

Sofar
© Flávio Charchar Sofar

És cert que l'espai natural dels concerts és a les sales i als clubs. És on hi ha millor acústica, més espai i on hi caben més persones, però una cosa és certa: al final, les millors festes són les que es fan a casa. I amb aquesta idea va néixer Sofar, una plataforma anglesa que vol posar en contacte joves músics i talents de l'escena local de Barcelona (i de tot el món), amb persones que vulguin cedir el seu espai, terrassa, casa o habitació per oferir un concert íntim i especial per a poques persones. Ja són 245 ciutats les que s'han sumat al projecte de Sofar, i cada vegada hi ha més gent interessada en aquests concerts de petit format.

 

 

El públic, esclar, és gent que li interessa la música, respecta l'entorn i sap que està vivint un moment únic, ja que aquell concert, tant entranyable, no es repetirà mai més. I, atenció, artistes que ja es poden considerar de primer nivell de l'escena local barcelonina com Carla, Núria Graham, El Último Vecino, Astro i Berlinist ja han tocat a Sofar.

 

Núria Graham - Christopher - Sofar Barcelona

 

Podeu assistir als concerts enregistrant-vos al web de Sofar. Un cop demanada l'entrada, es posaran en contacte amb vosaltres per dir-vos qui actuarà al següent concert, i més endavant es dirà la localització exacta del xou. Tot molt secret, però molt màgic. El pròxim concert a Barcelona serà el 25 de maig i l'entrada dels concerts normalment és gratis, tot i que a vegades és possible fer una aportació per pagar als tècnics i als artistes. Qui hi tocarà i a on? Només ho sabreu si hi aneu!

Advertising
Advertising

Comentaris

1 comments
rigo d

Pues jo hi vaig anar a un, vaig pagar i els artistes em van dir que no van cobrar. Aquesta gent no han inventat res, time out hauria de ser una mica crític amb aquestes coses. Promocionar si, però vendre fum tampoc