Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cruïlla anuncia els primers noms de l'edició de 2017

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa dues setmanes els anuncis de cartell del Primavera Sound i del Sónar ens van deixar amb la boca oberta, però faltava el Cruïlla. I avui han arribat els primers noms de l'edició de l'any vinent, un cartell eclèctic i exòtic encapçalat per Los Fabulosos Cadillacs, The Lumineers, Kase.O, Youssou NDour i Patrice. Actuaran el cap de setmana del 7 i 8 de juliol al Parc del Fòrum.

The Lumineers és un dels grups més representatius del folk-rock americà del segle XXI, i presentarà al Cruïlla el seu nou àlbum 'Cleopatra'. El grup va tocar el cel l'any 2012 amb un disc, de nom homònim, que va ser disc d'or als Estats Units. Los Fabulosos Cadillacs, amb 25 anys de carrera a l'esquena, és un dels grups més importants del rock/ska d'Amèrica llatina; Youssou NDour, figura clau de la música africana, posarà el toc d'exotisme gràcies a una de les millors veus d'Àfrica, a més de ser un dels personatges més estimats del continent gràcies al seu compromís social i polític; i Kase.O, un dels millors mc's de parla hispana, presentant el disc 'El Círculo' i tornant al Cruïlla, on sempre se'l rep amb moltes ganes.

Conclou aquesta primera tanda de confirmacions l'alemany Patrice, presentant el seu nou disc 'Life's Blood'. Una actuació per gaudir de les influències reggae, punk i la cultura de l'skate d'un artista únic, creador del sweggae, que ell mateix va definir com "un punt de trobada entre tot allò que estimo: blues, hip-hop, dancehall, afro-beat, la cançó d'autor, el rock, la filosofia, la poesia, etc.".

Podeu comprar entrades pel Cruïlla a través del web del festival.

Últimes notícies

    Publicitat