Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dagoll Dagom busca cantants!

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Després del super èxit del retorn de 'Mar i cel' als escenaris, que ha estat dos anys en cartell esgotant entrades, els Dagoll Dagom tornen a la càrrega. I ja preparen un nou musical que s'estrenarà, segurament al Victòria, a finals del 2016. I fan una cosa que no sol passar a Barcelona, almenys si parlem de teatre: un càsting!!!! La companyia busca actrius i actors que tinguin "una gran formació com a cantants i ballarins i un alt nivell interpretatiu en edats compreses entre els 16 i els 60 anys". Vaja, que tothom del ram s'hi pot apuntar.

Els interessats heu d’enviar a miquel@dagolldagom.com el següent material:
- Currículum
- Fotografia de cos sencer
- Enllaç de vimeo o youtube per veure-us interpretant un tema musical (no videobooks)

En cas de ser convocats al càsting, la primera prova consistirà en interpretar un tema del mestre Albert Guinovart acompanyats pel pianista. La data límit és el 26 de febrer.

A 'Mar i cel', la companyia va descobrir un nou talent, Ana Sanmartín, una noia gallega que es va ficar com ningú en el paper de Blanca. Totes les crítiques van destacar la seva potència interpretativa i la brillantor de la seva veu.

A Barcelona, els càstings teatrals no són gaire habituals. Àlex Rigola en va fer un per triar el personatge de Trini per a 'Incerta glòria'. I el Lliure, va tancar fa uns dies la convocatòria per triar els actors que participaran en els tallers que portaran a la segona Kompanyia, que s'estrenarà la temporada que ve.

Últimes notícies

    Publicitat