Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dagoll Dagom torna a crear un musical gran, nou anys després...

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

El musical ja té títol: 'Scaramouche'. Ja té data i lloc d'estrena: setembre-octubre del 2016 al Teatre Victòria. I equip artístic: Joan Lluís Bozzo (llibret i direcció), Albert Guinovart (música), Joan Vives (direcció musical), Alfons Flores (escenografia) i un llarg etcètera. Només falta saber el càsting, que estan, de fet, definint aquestes setmanes. Dagoll Dagom ha posat tota la carn a la graella per al seu retorn a la creació d'un musical de gran format, el primer d'aquesta mena des del 'Boscos endins' de Sondheim, que el 2007 no va gaudir de gaire fortuna (sí a nivell de crítica, però no de públic). Durant aquest temps, la companyia s'ha decantat pel mitjà format ('La família irreal', 'Cop de rock', 'Aloma' i 'Super 3: el musical) i per recuperar per segona vegada 'Mar i cel', que ha estat tot un èxit de taquilla.

El nou musical, diuen a Dagoll Dagom, està basat en el clàssic de capa i espasa 'Scaramouche'. Adreçat a tots  els  públics,  beu  tant  de  la  novel·la  de  Rafael  Sabatini  com  de  la  pel·lícula
protagonitzada per Stewart Granger, a més de tot l’imaginari del cinema d’aquest mític gènere. Històries d’amor, aventures i revolució. La peça està ambientada durant la Rehvolució Francesa (finals del segle XVIII), cosa que, pensen a Dagoll Dagom, ens farà reflexionar sobre l'Europa d'avui dia. "El projecte neix de l’amor pel cinema dels diumenges i per l’espectacularitat de les grans comèdies d’aventures", asseguren. Una guspira que va encendre Guinovart i que va prendre entre tota la companyia. S'esperen moltes batalles d'espases!

Últimes notícies

    Publicitat