Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Daniel Anglès portarà a Barcelona el musical de Broadway 'Fun home'

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Després de provar el Casino de l'Aliança del Poblenou amb 'Rent', Daniel Anglès hi tornarà a la càrrega a primers dels 2018 amb 'Fun home', un musical de Broadway que es va endur cinc premis Tony (els Òscars del teatre nord-americà) el 2015. Es tracta de 'Fun home', molt popular als EUA basat en el còmic d'Alison Bechdel. Serà, a més, la primera producció del musical a Europa. I l'idioma escollit per Anglès per a què 'Fun home' aterri al Vell Continent és el català.

'Fun home' se centra en la figura de l'Alison (autora i protagonista) amb 40 anys. Fa la vista enrere i recorda la seva infantesa i la relació que tenia amb els seus progenitors. El pare de l'Alison, director d'una funerària, no és capaç de fer front a la seva homosexualitat mentre que la seva filla descobreix la seva orientació sexual i ho accepta amb naturalitat. L'obra també mostra la història dels Estats Units durant la dècada de 1970, amb a·llusions a l'escàndol 'Watergate' o als aldarulls de Stonewall.

Els dies 12 i 13 de juliol tindran lloc les audicions infantils per als papers principals del nou musical (el dia 12 per nenes i el 13 per nens). Els càstings es faran a partir de les 17 h a l'escola d'arts escèniques AULES (Salvador Espriu), que dirigeix el mateix Anglès.

El musical busca nens i nenes que actuïn i cantin per donar vida als tres germans que protagonitzen la història de 'Fun home': l'Alison (una nena d'uns 9 anys), el John (un nen de 6 anys) i el Christian (un nen d'uns 10 anys). 

Anglès és, sens dubte, un dels grans directors de musicals del país. Va fundar als anys 90 la companyia El Musical Més Petit. En els últims anys, ha dirigit amb èxit les versions de 'Hair', 'Per sobre de totes les coses' i l'esmentada 'Rent'.

Últimes notícies

    Publicitat