Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Darth Vader, el millor papi del Raval

Escrit per
Òscar Broc
Publicitat

Ha aparegut fa unes dies a un dels capil·lars amb més actitud del Raval, el carrer de les Ramelleres. El podeu saludar davant de la donuteria còsmica Chök, al número 26. Jo ja el tinc molt vist, la veritat; cada matí me’l trobo de cara i torno a creuar-me’l quan arribo de la feina. M’agrada veure els guiris, influencers, hipsters i fumetes donar-se cops de colze per fer-se una selfie amb ell. Ja és un veí més del Raval.

El coneixeu. El seu nom artístic és Darth Vader. Abans de fregir-se en un planeta volcànic i convertir-se en un respirador artificial amb potes amb la veu de Constantino Romero, es deia Anakin. Algú l’ha posat a la paret del carrer. És un a peça d’art urbà que mostra el dolent d'Star Wars capficat i malhumorat. A una mà du un parell globus en forma de cor amb els noms de Luke i Leia; a l’altra, porta un cotó de sucre. Ah, i el senyor s’està cagant en tot: “Collons, odio les vacances”, diu un Vader derrotat.  

No sé qui ha empaperat aquesta vinyeta a la paret, però li he de donar les gràcies. Trobar-te cada matí un Darth Vader amb la crisi dels quaranta, amargat pels fills i capcot, és vigoritzant. Ja sé que l’acudit no descobreix res que no hagi fet Jeffrey Brown al còmic ‘Darth Vader e hijo’, però per alguna raó, el missatge arriba: “Aprofita els anys de felicitat que et queden abans de la paternitat, no subestimis el poder d’un bolquer cagat.”

Correu! Aneu a veure’l abans que algun imbècil l’arrenqui o el guixi amb alguna parida, perquè no durarà gaire. Sigueu empàtics, passeu per Ramalleres i consoleu el pobre home. Però aneu amb molt de tacte, perquè papi Vader està irritable: ja ha escanyat a distància tres guiris que volien pixar a la seva cantonada. 

Últimes notícies

    Publicitat