Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

David Carabén se'n va de farra per Banyoles

Escrit per
Josep Lambies
Publicitat

Dimarts al vespre, als cines Girona, Mishima estrenava el videoclip oficial de 'Menteix la primavera', un dels temes del disc 'Ara i res'. Des d'avui ja el tenim disponible a YouTube. Es tracta d'una creació d'Andergraun Films, la productora del cineasta Albert Serra, dirigida per Artur Tort. El que hi veureu és una festa noctàmbula passada de voltes, amarada d'un tuf etílic pastós, que ens atrapa per submergir-nos en les llums tramposes d'una matinada que sembla infinita.

El rodatge va tenir lloc fa uns mesos en un bar de l'extraradi de Banyoles, tancat al públic durant una nit sencera d'alcohol i decadència. Els que hi van participar expliquen, en veu baixa, que va ser una experiència trepidant, de copes i excés. En van sortir hores i hores de metratge, i després d'un procés de muntatge que imaginem ben intens ja en podem apreciar el resultat. És l'abisme, la pura vivència. Els cossos que suen, l'aire irrespirable, la boca com un cendrer en primer pla.

Gairebé tots els personatges que hi apareixen són actors no-professionals del Pla de l'Estany, barrejats amb alguns dels habituals de la tropa d'en Serra. I, en el centre de la farra, hi trobem David Carabén, amb unes ulleres balderes, i també la seva dona, la periodista Flora Saura, que intercanvia mirades amb un constant got de tub entre les mans. Al final, la música desapareix i ens quedem amb una imatge de la parella estirada a terra, agafant-se per l'espatlla, amb uns ulls cansats que busquen la càmera.

Últimes notícies

    Publicitat