Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

David Lynch, polifacètic radical

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Fa unes setmanes es va confirmar que, després de llargues negociacions, David Lynch serà l’encarregat de dirigir el retorn de la mítica Twin Peaks. Una nova temporada de la mà de Showtime amb els actors de la original, que ens fa tanta por com il·lusió. La ment psicòticament brillant de Lynch sempre ens ha portat sopreses, algunes millors que altres.

La majoria de nosaltres el relacionem amb el cinema i sobretot amb títols tant icònics com Blue Velvet o Mulholland Drive, però a l’amic David no només se li en va l’olla en les arts audiovisuals. Com a bon cul inquiet, el director nord-americà va posant la punteta en altres disciplines

La moda, la publicitat, la meditació o el cafè! Sí, amics, ho heu llegit bé. DAVID LYNCH ARA FA CAFÈ. Però no només això, DAVID LYNCH ara fa ANUNCIS. Espereu, espereu, encara més, DAVID LYNCH ara fa EXERCICIS DE MEDITACIÓ EN GRUP.

Crèieu que ja acabàvem? Ull perquè ara DAVID LYNCH HA DISSENYAT LA SEVA LÍNIA DE PIJAMES PRÒPIA. I per si això fos poca cosa DAVID LYNCH HA DECIDIT DISSENYAR MOBLES. I a sobre té temps per anar fent pel·lícules i reprendre Twin Peaks. Pot ser que l’atur sigui culpa de DAVID LYNCH?!! Pot ser que haguem de treure el títol d’artista que fa tots els papers de l’auca a Leonardo Da Vinci i donar-li a Lynch? Que algú el freni, sisplau!! 

De tot plegat el que ens interessa més és la seva marca de cafè. Volem saber què coi té d’especial “a damn fine cup of coffee” feta amb els grans de cafè d’aquest senyor. De moment encara no l’hem tastat, però esperem que tingui un component tripós que ens permeti digerir millor els 18 capítols que tindrà la nova Twin Peaks, ja sigui per bé o per mal. Mentrestant seguirem de ben a prop la figura d’aquest fora de sèrie. Mai se sap amb el que et pot sorprendre David Lynch, però el que està clar, amics, és que és d’aquells creadors, que faci el que faci, MAI ens deixarà indiferents i en el fons és del que es tracta. Visca Lynch!

P.D. Fans de Blue Velvet o Mulholland Drive, el compositor Angelo Badalamenti també estarà posant l’ambientació sonora a la nova Twin Peaks! Por per les orelles!

Últimes notícies

    Publicitat