Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
aeroport el prat
Foto: Shutterstock

De l'aeroport de Barcelona al món (per pocs calés)

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Que Barcelona és un dels destins turístics i de negocis més importants del món no és cap novetat. La capital catalana s'ha convertit en una ciutat tremendament atractiva i centenars de milers de persones la visiten cada any, però això no vol dir que als barcelonins no ens agradi viatjar i ens quedem a la nostra ciutat permanentment. De fet, el mercat emissor de turisme que surt de casa nostra va augmentar moltíssim l'últim any, i és per això que les aerolínies ho estan aprofitant per oferir viatges a preus molt baixos, ofertes tremendament atractives i fins i tot, companyies de baix cost estrenen rutes des de Barcelona a les principals ciutats americanes. Si us quedeu a casa, és perquè voleu!

Noves ofertes

Easy Jet ens proposa lluitar contra la síndrome postvacacional oferint 50.000 vols a Europa a preus que van des dels 15 als 29 euros. I esclar, companyies com Vueling i Ryanair també han volgut sumar-se a les rebaixes. Els primers ofereixen fins a un milió de vols a 29,99 euros si compreu el passatge abans del 13 de setembre i per volar entre el 19 de setembre i el 29 de març. Ryanair proposa registrar-se al seu web abans del dia 9 de setembre i rebre un cupó de descompte de 10 euros, que no està gens malament.

Però les ofertes no acaben aquí, perquè KLM, per exemple, vol que durant 48 hores puguem comprar vols amb un descompte de fins al 40%. Anar a Tòquio o Vancouver des de 500 euros, o Dakar i Dubai des de 380 euros. Seguim. Iberia posa a la venda fins a un milió de passatges amb preus des de 29 euros per destins nacionals, i fins a 199 euros per anar als Estats Units. I per acabar, cal tenir molt en compte les ofertes d'Air Europa: fins a l'11 de setembre podreu comprar bitllets de vols econòmics per viatjar fins al 15 de juny de 2017.

Noves rutes

2017 serà un bon any per a l'aeroport de Barcelona - El Prat. A més de les habituals aerolínies que operen des de casa nostra, la companyia Low cost Norweigan, especialista en vols de trajecte llarg, ha anunciat que l'any vinent també operarà des de Barcelona, oferint vols per a totes les butxaques a destins internacionals. Això vol dir que a partir del 5 de juny del 2017 podrem volar a Miami, San Francisco i Nova York per només 180 euros. Cal tenir en compte que seran vols baix cost, és a dir, que el preu no inclou equipatge extra, però amb bitllets així de barats, qui no voldrà passar fer cap als Estats Units?

Últimes notícies

    Publicitat