Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Descobreix la Barcelona dels grafitis

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La Sagrada Família, el Museu Picasso, la Casa Batlló, la Pedrera, el park Güell... a Barcelona estem acostumats a veure riuades de japonesos, francesos, americans, i també gent d'aquí, és clar, caminant junts i visitant els espais i monuments més importants de la ciutat. I quan ho fan, molts escullen els tours o les visites guiades, una molt bona manera de nodrir-se del coneixement d'un especialista. Hi ha tours molt interessants, a Barcelona, però el que fins ara no havíem vist és una ruta turística dels grafitis de la ciutat. Això és el què el Barcelona Street Style Tour ofereix, perquè tal com diuen ells mateixos, "Barcelona és una gran galeria d'art urbana... si saps on mirar".

Els tours a peu són gratuïts, però les donacions al final de la ruta són molt agraïdes, és clar. Hi ha dos itineraris: el primer permet recórrer el Born i el Gòtic a peu, explicant a fons la història del barri amb l'art urbà i els principals artistes que hi formen part, passant per la tenda Montana Shop i parant a les obres més representatives de la zona.

L'altre tour se centra en el Raval i en els seus estrets i peculiars carrers. El tour surt des del Macba i l'objectiu d'aquest altre és aprofitar "la creativitat i la cultura del carrer, i conèixer un dels llocs més calents de Barcelona", diuen.

A més d'aquestes dues opcions, Barcelona Street Style Tour ofereix també l'oportunitat de fer un itinerari en bici. Rutes pel barri del Poblenou (i altres zones) d'unes tres hores de durada en què per 18 euros us donaran la bici i podreu fer l'itinerari de manera  més ràpida. Potser ja és hora de que tots sapiguem millor què volen dir i qui ha fet les obres d'art que trobem cada dia a les parets de Barcelona, oi?

Últimes notícies

    Publicitat