Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Descobriu el primer "siesta-cafè" de Barcelona!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Poseu-vos en situació: després de treballar tot el matí i dinar (per exemple) a la cuina de la vostra feina, decidiu anar a fer un cafè. Entreu a un bar, demaneu un tallat i us diuen que si voleu, podeu fer una bacaineta d'uns minuts a uns llits fantàstics que tenen. Qui diria que no?

Aquesta tradició, tan estesa a altres països d'Europa o per exemple, al Japó, ja és una realitat a casa nostra. Es tracta del Napuccino Cafè, "l'únic cafè on també pots fer una migdiada", diuen ells mateixos.

Al número 22 del carrer Muntaner trobem un establiment petit i acollidor, en el qual podreu prendre tot el cafè, té, snacks, refrescos o fruita que vulgueu... i descansar a un dels llits que tenen! Els preus són de 5 euros l'hora, 10 euros si hi esteu dues hores, 14 euros per tres hores i 20 euros si hi esteu més de quatre hores.


Tal com expliquen, "contra el famós 'no hi ha wifi, parleu entre vosaltres' ens topem amb un wifi gratuït i cafè i snacks il·limitats". La idea és que la gent hi vagi a descansar, però també a estudiar, llegir i passar una bona estona sense la pressa de saber que t'hi volen fora per tenir més clients.

Al Napuccino confirmen la forma de vida grega del "Ores kinis isihias", que vol dir 'temps de silenci'. I és que a Grècia "hi ha una llei que prohibeix oficialment el soroll i la música entre les 3 i les 5 p.m. Sembla que els grecs es prenen la migdiada de debò", tal com fan al Napuccino.

Us ha agradat la idea? Doncs ja sabeu, a Barcelona ha nascut el primer "siesta-cafè" de la ciutat i haurem d'aprofitar-lo!

Hemos cambiado la luz dentro! También hemos añadido unos enchufes :) Ahora sí que se puede leer un libro.

Una publicación compartida de Nappuccino (@nappuccinocafe) el

Últimes notícies

    Publicitat