Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dues setmanes de voluntari a més de 20 destins... amb el vol pagat!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Viatjar és una de les activitats més boniques que hi ha. Conèixer gent, cultures i formes de vida diferents de la nostra és magnífic, però si a més podem ajudar a preservar la natura i la vida salvatge, viatjar encara és més excitant.

L'International Volunteer HQ és una entitat que treballa a més de 35 destinacions arreu del món i col·loca milers de voluntaris a l'estranger cada any. "Estem orgullosos d'oferir als voluntaris l'oportunitat de donar suport a la protecció i conservació del nostre entorn natural i espècies", i és per això que ofereixen la possibilitat de marxar dues setmanes com a voluntari/a per fer feina de preservació i cura de la vida salvatge a un munt de destins, amb el vol pagat, ajuda les 24 hores i el 'Certificate in International Volunteering'.

Podeu escollir entre més de 20 destinacions, entre els quals trobem "conservació de la vida silvestre a les Cascades de Victoria, conservació d'elefants silvestres a Sri Lanka o atendre a gats i gossos abandonats en refugis d'animals a Costa Rica, Guatemala, Mèxic i Perú", entre molts altres projectes.

Podeu aplicar per participar en aquest bonic projecte de voluntariat si sou majors de 18 anys i ho feu abans del 13 de setembre. Què, us animeu?

Últimes notícies

    Publicitat