Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 48h Open House Barcelona necessita voluntaris!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El 48h Open House Barcelona (22 i 23 d'octubre) és un dels esdeveniments culturals més potents de casa nostra. Un projecte obert a tothom en què es vol fomentar que tots els barcelonins i barcelonines visquin l'arquitectura i la ciutat de ben a prop. Més concretament, el projecte vol oferir-nos la possibilitat de gaudir, durant un cap de setmana, de 150 edificis de tot tipus, forma i mida de la ciutat, que obren les seves portes per donar-nos l'oportunitat d'experimentar l'arquitectura de forma excepcional i completament de franc.

Hi treballen 22 entitats col·laboradores, més de 100 propietaris públics i privats, més de 100 arquitectes... i fins a 900 voluntaris. Precisament els voluntaris són la part més important del projecte, ja que, tal com diuen des del 48 OHB, amb la seva col·laboració fan possible la participació de més de 150 edificis i la cobertura a totes les visites, activitats i actes que es desenvolupen en el marc del festival. El gruix de la programació del festival es desenvolupa a Barcelona, on hi és des del 2010, però ciutats com Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt o Sant Joan Despí també hi participen. A més, aquest any Badalona, per primera vegada, serà Ciutat Convidada 2016.

Podeu apuntar-vos com a voluntaris ja mateix i participar d'un dels esdeveniments relacionats amb l'arquitectura més excitants de l'any. Si encara no us heu convençut, aquí us deixem una infografia amb els avantatges de ser voluntari, a més d'un vídeo explicatiu. Ens veiem al 48h Open House Barcelona!

Últimes notícies

    Publicitat