Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 86% dels joves catalans se senten estancats en el sexe

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Sempre he pensat que els catalans ens defensem prou bé al llit. Potser hi té molt a veure que quan parlo amb els meus amics, acostumen a explicar-me històries increïbles de sexe desfasat als lavabos de la feina, als avions o a les discoteques. Sempre els he cregut, esclar, però ara puc dir ben alt que els meus amics... menteixen! Menteixen molt. I si no, feu una ullada a l'estudi sociològic 'Els joves catalans i el sexe', elaborat per l'empresa Control. Resultats molt destrempants, mai millor dit!

Rutina sexual

8 de cada 10 catalans enquestats diuen que els agradaria provar coses noves en el sexe per sortir de la rutina. Podríem dir que els catalans estem avorrits amb el sexe?

Postures poc enginyoses

A l'hora d'escollir postura, el missioner (70%) i el gosset (45%) segueixen sent les més practicades pels catalans. Poca, molt poca imaginació.

Amics per sempre?

Gairebé el 20% dels joves catalans escolliria tenir sexe amb la parella d'un amic o amiga per sortir de la rutina sexual. Amb amics així, qui necessita enemics?

Sexe en espais públics

Això va pels que us vau indignar amb el clau que van fotre dos guiris al metro: el 41,3% dels joves catalans voldria fer sexe en públic. Creuen que seria una bona solució per trencar la monotonia sexual que arrosseguen. Aha!

Poca sinceritat

El 59,5% dels joves catalans no explica als seus amics les fantasies sexuals. De què tenim por? No se sap, però els catalans no expliquem què ens posa.

Perdent posicions

Al rànquing dels millors al llit de tot l'Estat, els catalans i catalanes ja no estem ni al top 3. L'ordre és aquest: andalusos, canaris, valencians, madrilenys i catalans. L'any passat érem els segons. Perdem facultats...

Últimes notícies

    Publicitat