Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El bar més maco del món està a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Els premis The Restaurant & Bar Design Awards fa nou anys que marquen el camí a seguir en això del disseny d'espais per a aliments i begudes. Una espècie de premis Gaudí, Goya o Òscar del disseny de bars i restaurants, vaja. A finals de cada any, els més de 30 jutges determinen quins són els bars més bonics del món, i els premis del 2016 han portat sorpreses molt agradables.

Al prestigiós concurs s'hi presenten uns 1.000 establiments, que competeixen en categories de 'millor bar/restaurant en un espai comercial', 'en un espai de transport', pub', 'casual' i moltes més. Aquest any, entre els guanyadors hi destaquen dos establiments barcelonins: el restaurant Bona Sort de Ciutat Vella (guanyador de la secció 'surface interiors') i el Blue Wave del Port Vell, número u, guanyador absolut del premi al bar més maco del món.

El Blue Wave és una moderna cocteleria de tons blavosos que recorden al reflex de la llum al mar. L'estudi Equipo Creativo, -dirigit per Oliver Franz Schmidt, Natali Canas del Pozo i Lucas Echeveste Lacy- és el 'culpable' del disseny del bar més bonic del món. Per dissenyar-lo, els creatius van pensar en "la imatge d'una onada per a l'interior de l'edifici. Una onada que abans de trencar forma un tub que t'envolta generant un espai aquàtic, dinàmic, unitari però amb infinitat de reflexos i matisos", expliquen a la seva web.

©Adrià Goula

©Adrià Goula

I a la terrassa, es va crear un espai que recordés a les cales del Mediterrani. Un híbrid entre el verd dels arbres i els colors marronosos de la sorra per crear "un espai de transició entre una zona vegetal, boscosa i el mar".

©Adrià Goula

©Adrià Goula

Podeu apropar-vos al Blue Wave i valorar si mereix aquest prestigiós premi, però per anar obrint boca teniu més fotografies del bar al web de Equipo Creativo. En tot cas, a continuacio teniu un recull de fotos d'alguns dels bars i restaurants més bonics del món segons The Restaurant & Bar Design Awards . N'hi ha de preciosos!

Restaurant més maco de UK: German Gymnasium (Londres, UK) de Conran & Partners

Bar més maco de UK: Bar Vagabond Wines (Londres, UK) de Finch Interiors

Categoria 'sostre': Dacong’s Noodle House (Nanjing, Xina) de The Swimming Pool Studio

Identidad: El Moro (Ciutat de Mèxic, Mèxic) de Cadena + Asociados Concept Design

Cafè Bar: CaféKitty Burns (Melbourne, Austràlia) de Biasol Design Studio

Interiors de superfície: Tapas Bona Sort (Barcelona) de Jordi Ginabreda Studio

Últimes notícies

    Publicitat