Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Bar Rufián és el millor Vermut Musical 2016

Escrit per
Clara Narvion
Publicitat

Fa uns dies, us explicàvem que ja teníem finalistes del Premi Time Out al Millor Vermut Musical 2016. Tots els finalistes comparteixen trets: molta festa, bona música, ambient divertidíssim i solució que no falla a la melancolia dels diumenges. 

Doncs ja tenim guanyador! La redacció de Time Out ha decidit que el Millor Vermut Musical d'enguany serà el Bar Rufián ( Nou de la Rambla, 123). És un dels imprescindibles del Poble-sec pel bon ambient i la bona matèria primera que hi trobareu: cervesa negra Moritz de barril, vermut La Secuita, olives i anxoves de l’Escala, tomàquets en conserva al pesto de Navarra... A més, la Vermut Party que munten els caps de setmana són colossals. Als plats, Pam Pool (més conegut com a DJ Barretina) i algun altre punxadiscs convidats. Ens explica l'Oliver, que hi treballa, i ens recorda que també hi ha xous de drag queens i subhastes de les coses més diverses. Cada mes la festa canvia de temàtica: les flors, Mecano, el Carnaval... Ens encanta!

El premi, l'entreguem conjuntament amb Vadevi i s'ubica dins els Premis Vinari dels Vermuts Catalans, el primer concurs de vermuts que organitza Vadevi i que s'entregaran el  9 de maig a Reus. En aquesta gala també es premiaran altres vermuts en diferents categories.

Així doncs, no podem fer més que elevar el nostre got de vermut i proposar un brindis pel Bar Rufián! Hip hip...

Últimes notícies

    Publicitat