Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Café del Mar de Barcelona a punt per a la inauguració

https://d32dbz94xv1iru.cloudfront.net/customer_photos/eb121921-a341-435c-abb4-c92e683503b4.jpg
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Les informacions ens han arribat amb comptagotes i ara, per fi, tenim la data definitiva a partir de la qual podrem gaudir del club més gran que tindrà el litoral barceloní. El nou Café del Mar obrirà, segons anuncien els seus promotors, el pròxim dia 27 de maig i serà, d'entre tots els locals que la cadena eivissenca té repartits pel món, el més gran. 4.000 m² repartits en quatre plantes, a més d'un afegit molt especial, un vaixell exclusiu amb capacitat per a 350 passatgers que servirà per a petites celebracions en alta mar.

Són cèlebres els capvespres de la seu original del Café del Mar a Eivissa, però ara, tot i no poder comptar a Barcelona amb l'exclusivitat de veure el sol entrar a l'aigua, sí que es disposarà d'una gran terrassa de 1.500 m² a un entorn privilegiat, l'edifici de la Capitania, al Parc del Fòrum, estructura finalista del premi FAD d'arquitectura l'any 2005 i dels premis Mies van der Rohe.

 

Així serà el nou Café del Mar de Barcelona

Amb capacitat per a 1.000 persones i grups de visitants ja reservats per a 2017 i 2018, la sessió inaugural comptarà, com marca la norma a la casa, amb un bon planter de Djs: Erick Morillo, David Penn, Cesar de Melero, Peter Brown i Juan Díaz.

I com no només de música viuen els amants de l'exclusivitat, el nou complex d'oci comptarà amb un restaurant de cuina mediterrània capitanejat pel xef Juan Giménez, bona teca que es podrà complementar amb una zona de cocteleria d'autor. Ja ho sabeu, el Café del Mar es fa fort a Barcelona, les vistes a la mar de la nostra ciutat mai havien sigut tan cobejades.

Vistes del Café del Mar original d'Eivissa.

Últimes notícies

    Publicitat