Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Café del Mar més gran del món ja és obert

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Ja tenim aquí l’obertura més esperada de l’any: la marca eivissenca Café del Mar acaba d’obrir portes al Port del Fòrum. Segons la direcció, tot i l’expectació, “la gent no s’adona que això és molt gran. Esperaven un localet a la vora del mar com l'original. Però som el primer Café del Mar del món amb club”. La festa inaugural? Dissabte 27 amb  un sarau on el gran reclam serà Erick Morillo, superestrella del house, flanquejat per primeres espases com César de Melero i David Penn.

Poca broma: parlem d’un macroespai de 4000 m² repartits en quatre plantes: una espectacular terrassa inferior, escenari, hamaques i piscina, un club nocturn, un restaurant i una terrassa-cocteleria d’autor amb espaterrants vistes al Mediterrani. La direcció, però, es vol desmarcar de l’etiqueta de discoteca: “Som una marca especialitzada en postes de sol i chill-out, i mantindrem l’essència d’un multiespai d’oci en què volem que es vingui a divertir tothom. Els DJ només faran house eivissenc i soulful house». Res de tralla, doncs. Esperen una forta afluència de turistes, esclar. Sobretot a ells va dirigida l'oferta d'un vaixell, amb accés directe dels del local, que sortirà a fer un viatge d'unes tres hores a les 13.30 i a les 19 h. Res de 'party boat', recalquen: «Això és 'chill out' al mar. El vaixell té la seva raó de ser perquè l'única cosa que no acaba de funcionar al Fòrum són les postes de sol», expliquen. Afegeixen que amb la seva presència esperen revaloritzar el front marítim de Sant Adrià de Besós.

Café del Mar
© Maria Dias

En temporada estiuenca, cada dia de la setmana hi haurà un espectacle, sigui música en directe o DJ. De 10 h a 19 h hi manarà el pur chill-out eivissenc, i qui ho desitgi es podrà canviar i remullar-se (o fins i tot saltar amb flyboard!). I a les 20 h comença la festa amb DJ a la piscina, amb una carta de teca fresca, ideada per a la distesa horitzontalitat. El cuiner del restaurant és el xef Juan Jiménez, que ha disposat una carta d'aires molt mediterranis amb un tiquet mitjà d'entre 50 i 60 €.

A partir de les 24 h, hi haurà música ambient a la terrassa i nightclub fins a les 3 h. Tot relaxat, dionisíac però també apol·lini. Els preus? 15 euros entrada amb copa i dret a peu dret o tauleta. 40 euros l’hamaca i 400 euros la balinesa (encara que penseu que això inclou una ampolla de xampany i es pot pagar entre quatre).

Últimes notícies

    Publicitat