Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Camp Nou és l'estadi on més es lliga (però els pericos són els més fogosos)

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

A Barcelona, a més de tenir dos grans clubs de futbol a Primera Divisió, tenim dues aficions que els agrada el 'jogo bonito'... fora del terreny de joc. Pericos i culers mantenen una eterna rivalitat esportiva, però tenen en comú que són protagonistes pel que fa a relacions personals íntimes.

Avui hem sabut que el Camp Nou, l'estadi del Barça, és l'estadi de futbol on més es lliga de tot l'Estat. Ho explica l'aplicació per conèixer gent Happn, amb més d'un milió d'usuaris aquí i més de 30 a tot el món. El Camp Nou és una de les localitzacions on hi ha més 'match', és a dir, un dels llocs on els usuaris més es posen d'acord per conèixer-se.

És a dir, si teniu ganes de conèixer gent, aneu al Camp Nou. Però ep, si el que voleu és una relació íntima que recordeu tota la vida... heu d'anar a Can Perico!

 
Fa uns anys va sortir la notícia de què els pericos eren els aficionats més fogosos de tot l'Estat. Els sexualment millor preparats i més en forma -al llit-. El mateix estudi situava els culers en vuitè lloc, però tranquils, amics culerots, per davant del Madrid.

No sabem si en els últims anys, a causa de la bona ratxa de resultats del Barça, això ha pogut canviar, però sigui com sigui, una cosa és clara: tenim dues aficions molt calentes, i això és per estar-hi orgullós. Visca!

Últimes notícies

    Publicitat