Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El carrer comercial més car de tot l'Estat és a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Covent Garden (Londres), l'avinguda dels Camps Elisis (París) o la Via Montenapoleone (Milà) són alguns dels carrers més importants d'Europa. Però no són famosos per la quantitat de monuments que hi ha, sinó pels preus prohibitius del lloguer d'un local comercial. Poden arribar a costar fins a 25.000 euros per metre quadrat, i només les grans marques es poden permetre el luxe de posar-hi un aparador.

A Barcelona, tot i que no s'arriba a aquests preus, sí que tenim el dubtós honor de tenir el carrer comercial més car de tot l'Estat: Portal de l'Àngel. El trobem a la vintena posició al llistat dels més cars d'Europa, amb un preu de 3.360 euros per metre quadrat. És un dels principals eixos comercials de la nostra ciutat, i des de fa uns anys, un dels més cars del món.

A les primeres quatre posicions d'aquest llistat trobem els carrers londinencs de Bond Street (25.200 euros/metre quadrat), Covent Garden (18.000 euros/metre quadrat), Oxford Street (15.036 euros/metre quadrat) i Sloan Street (13.560 euros/metre quadrat). I després de Portal de l'Àngel apareixen els carrers madrilenys de Preciados i Serrano, i el Passeig de Gràcia, a la nostra ciutat.

Si voleu obrir un negoci comercial al Gòtic, oblideu-vos de Portal de l'Àngel, a no ser que pugueu pagar més de 3.000 euros per metre quadrat.

Últimes notícies

    Publicitat