Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Grafiti Rubicon
©Maria DiasGrafiti Rubicon

El carrer d'Espronceda (i rodalia), territori d'artistes

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

No tot l'art que acull Barcelona es guarda als museus, sota grans mesures de seguretat ni seguint protocols de conservació. Els carrers també són galeries, plens d'obres d'art, ja sigui a parets mitgeres, amb escultures figuratives, mosaics a terres i parets... Però també en són un exemple els grafitis –no taques o signatures– que omplen els carrers de Barcelona i que surten com bolets enmig de paisatge.

Deixeu de mirar a terra. Nosaltres hem anat cap al Poblenou, i només al carrer d'Espronceda, de Pere IV i les rodalies de la parada de metro Selva de Mar hem trobat aquests exemples. Uns, d'autor conegut, altres de més anònims, però tots ens han deixat bocabadats!

©Maria Dias

"Segueix els teus somnis" ens diu aquesta pintura que trobareu al Parc Central del Poblenou.

©Maria Dias

 Una pallassa de carona trista i cap de globus ens mira amb ulls plorosos. 

©Maria Dias

 L'artista ManuManu ha creat aquesta verge de vuit metres dins de la nau del Colectivo Bajel al carrer d'Espronceda, 158.

@Maria Dias

Aquesta preciosa i estiuenca pintura de Mariela Ajras la trobareu al número 412 del carrer de Pere IV. La va crear el maig del 2015 dins del Festival Ús.

©Maria Dias

©Maria Dias

Aquesta iaia grafitera és obra del canadenc Mathieu Bories. També és seva una intervenció en la qual omplia de rajoles tota una façana del carrer de Pere IV, dintre del Festival Ús, per dinamitzar aquesta zona del barri.

@Maria Dias

@Maria Dias

 Aquests dos grafitis i la foto de portada són obra de Rubicon1, un dels artistes que està més present pels carrers del Poblenou.

Últimes notícies

    Publicitat