Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El cartell definitiu del BAM

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Des del BAM (Barcelona Acció Musical) han confirmat el cartell de La Mercè d'aquest any i n'hi ha per posar-se a plorar...d'alegria. Per on començar? Potser pel fenòmen de masses Crystal Fighters, que actuaran a l'Antiga Fàbrica Damm el dissabte 19. O potser pel blues-man rocker nigerià Bombino, que va passar pel Primavera Sound de fa un parell d'anys i serà a la Plaça dels Àngels, dimecres 23.

Anem per escenaris. Dissabte 19 és un d'aquells pocs dies a l'any en què el Fòrum cobra sentit. D'entre els artistes que hi seran Tony Allen, considerat pare de l'afro-beat al costat de Fela Kuti,  els Nueva Vulcano amb el seu últim treball 'Novelería', el quintet madrileny Los Punsetes, que l'any passat va complir una dècada de trajectòria i ho van celebrar amb un nou treball, el rock electrònic experimental de The Suicide of Western Culture i el back to back entre els dj's i productors Pau Roca i Sau Poler, dos dels noms de l'electrònica catalana amb més projecció dels últims anys.

Més bones notícies  a la Plaça dels Àngels: Hi seran els mallorquins Beach Beach (dissabte 18) amb el seu segon àlbum 'The Sea',  també Mourn (ds.18), quatre adolescents del Maresme són ara mateix un dels grups amb més projecció internacional de Catalunya i de l'Estat, i Núria Graham, que amb l'àlbum Bird Eyes sa'ha convertit en una de les veus més sol·licitades d'aquest últim any.

I encara hi ha més sorpreses entre els 44 concerts que ha anunciat el BAM per aquest any: Per exemple el trio berlinès de techno acústic Brandt Brauer Frick (Plaça dels Àngels, dg.20), que han col·laborat amb artistes com Jamie Lidell, Nina Kraviz, Om´mas Keith (Frank Ocean, Kanye West, Jay Z) i Gudrun Gut (Einsturzende Neubauten), la londinenca Georgia Barnes –bateria de Kwes i Kate Tempest– que farà el seu primer concert a Espanya o el rock espacial de Loop (Plaça dels Àngels, dv. 18), britànics amb una llarga trajectòria que van actuar al Primavera Sound de l'any passat.

Últimes notícies

    Publicitat