Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'El Chapo', la sensació de l'estiu

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Pinche cabrón, chinga tu madre... aquest estiu el nostre diccionari d’improperis serà en mexicà. Oblideu els hijueputas i malparidos de 'Narcos', ara és el torn de 'El Chapo'. Una sèrie que narra l’ascens i la caiguda de Joaquín "El Chapo" Guzmán, un dels capos més importants de la història del narcotràfic actual. I gran part de la gràcia d’aquest thriller és això: la rabiosa actualitat. A diferència de 'Narcos', la nova sèrie de Netflix, a més de ser més autèntica i més versemblant, parla d’un personatge que encara és viu i que tot i estar reclòs a la presó de Nova York, té una gran influència en el narcotràfic dels nostres dies. Disponible a Netflix.

Pablo Escobar

A 'El Chapo' també podrem veure el famós capo del cartel de Medellín. Això sí, aquí no trobareu cap brasiler parlant un colombià macarrònic com a ‘Narcos'. Aquí tots els actors són locals.

Demanda a Netflix

Advocats del capo mexicà demandaran a Netflix i Univisión, productores de la sèrie. El Chapo Guzmán considera que es fa ús del seu nom sense autorització i que la sèrie malmet la seva imatge moral.

Últimes notícies

    Publicitat