Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'El Chapo', la sensació de l'estiu
Notícies / Cine

'El Chapo', la sensació de l'estiu

'El Chapo', la sensació de l'estiu

Pinche cabrón, chinga tu madre... aquest estiu el nostre diccionari d’improperis serà en mexicà. Oblideu els hijueputas i malparidos de 'Narcos', ara és el torn de 'El Chapo'. Una sèrie que narra l’ascens i la caiguda de Joaquín "El Chapo" Guzmán, un dels capos més importants de la història del narcotràfic actual. I gran part de la gràcia d’aquest thriller és això: la rabiosa actualitat. A diferència de 'Narcos', la nova sèrie de Netflix, a més de ser més autèntica i més versemblant, parla d’un personatge que encara és viu i que tot i estar reclòs a la presó de Nova York, té una gran influència en el narcotràfic dels nostres dies. Disponible a Netflix.

Pablo Escobar

A 'El Chapo' també podrem veure el famós capo del cartel de Medellín. Això sí, aquí no trobareu cap brasiler parlant un colombià macarrònic com a ‘Narcos'. Aquí tots els actors són locals.

Demanda a Netflix

Advocats del capo mexicà demandaran a Netflix i Univisión, productores de la sèrie. El Chapo Guzmán considera que es fa ús del seu nom sense autorització i que la sèrie malmet la seva imatge moral.

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments