Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Gran Recapte d'Aliments necessita més voluntaris!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

És el setè any consecutiu que els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d’Aliments. Es tracta d'una acció per recollir aliments bàsics per tal d'aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin una ajuda necessària i bàsica. Cal donar resposta a les urgències a més del 20% de la població que a Catalunya viu en situació de pobresa. Per dur-ho a terme, els dies 27 i 28 de novembre es necessitaran 25.000 voluntaris per als prop de 2.500 punts de recollida que s'han habilitat a supermercats i mercats d'arreu de Catalunya.

Hi haurà més de 300 punts de recollida i calen 4.000 col·laboradors. Ara mateix n'hi ha 2.800 d'apuntats, així que encara fan falta uns 1.000 voluntaris per, com a mínim, arribar al nombre de voluntaris òptim per omplir les necessitats de l'acció. L'objectiu d'aquest any és igualar les més de 500 tones d'aliments que es van recaptar l'any passat i a ser possible, superar-les, així que necessitem que corri la veu i que la societat catalana uneixi forces.

Per ser voluntari només cal ser major de 15 anys i només cal apuntar-se al web d'El Gran Recapte, al telèfon 972223463 o anar presencialment al Banc dels Aliments.

Últimes notícies

    Publicitat