Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El grup que tocava al Bataclan durant els atemptats també cancel·la la gira

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Eagles Of Death Metal, el grup nord-americà que estava tocant a la sala Bataclan el divendres 13 de novembre quan s'hi va produir un dels atacs de l'onada d'atemptats a París, han emès un comunicat segons el qual de moment cancel·len tots els concerts fins a nou avís. A la sala de concerts parisenca s’estima que van morir 89 persones, entre ells el britànic Nick Alexander, el seu encarregat de marxandatge,

“Tot i que el grup està sa i estalvi a casa, estem horroritzats i encara intentant acceptar el que va passar a França”, afirmen. En el comunicat, el grup té un record pel seu “germà” Nick Alexander, i per “tots els amics i fans que van perdre la vida a París, així com els seus amics, famílies i éssers estimats”.

“Estem orgullosos de mantenir-nos junts amb la nostra nova família, ara units per un objectiu comú d'amor i compassió”, així com pel dol, continuen.

El grup dona les gràcies a la policia francesa, l'FBI i a tots els que van ser a la zona zero amb ells, ajudant-se els uns als altres “demostrant un cop més que l'amor supera el mal”.

Eagles of Death Metal havien de tocar el 8 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona. S'afegeixen així a els altres artistes que han cancel·lat gires arran dels atemptats a ParísFoo Fighters, que havien de tocar dilluns a Barcelona, i Prince, que havia de començar una gira europea en solitari a finals de novembre.

Últimes notícies

    Publicitat