Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Màgia Roja de Gràcia demana ajuda per tornar a obrir

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Barcelona necessita que bars i mini-clubs com el Màgia Roja sobrevisquin. Davant l'escassetat de locals de petita mida que ofereixin propostes musicals excitants que se surtin del 'mainstream', el bar Màgia Roja és un dels llocs amb més personalitat de Gràcia. Amb l'únic objectiu d'oferir música que se surti de la zona de confort musical de molts, ha programat a noms com Jochen Arbeit (Einstürzende Neubauten), Consumer Electronics, Embryo o Hans-Joachim Roedelius (Kluster), vertaders referents del so industrial, noise, free impro, psicodelia, ambient, rock experimental, música tribal o drone.

Situat al número 20 del carrer Alzina, necessita insonoritzar el local per poder continuar amb l'activitat habitual. "Necessita dur a terme uns treballs d'insonorització de l'espai, amb la creació d'una entrada tancada amb dues portes acústiques, l'aïllament del sostre, la col·locació de trampes de greus i l'elaboració d'un estudi de millora acústic global", expliquen des del Màgia Roja. Un projecte d'uns 15.000 euros que els propietaris del local no poden assumir. És per això que fan una crida a participar en un crowdfunding que ja ha aconseguit recaptar més de 4.000 euros.

"Un projecte pioner i utòpic on la música no és només una excusa", diuen els propietaris. Ja sigui per solidaritat, per l'incansable esperit de lluita dels seus amos o perquè en sou clients, no us ho penseu i col·laboreu per poder tornar a obrir aquest atípic -i esperem que no utòpic- local.

Últimes notícies

    Publicitat