Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor arròs de l'Estat Espanyol és català!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El 31 d'octubre és un dia important per als que ens agrada l'arròs. És el dia-homenatge a aquest petit cereal que podem cuinar de tantes maneres com ens imaginem i que s'ha convertit en el segon cereal més produït del món.

Però a partir d'aquest any, el 31 d'octubre també serà el dia en què vam saber que el millor arròs de l'Estat el trobem a Catalunya. Més concretament a Altafulla (Tarragona), on hi ha el restaurant Voramar que fa l'arròs cremós amb xiitake i presa ibèrica amb maionesa de foie, que elabora la xef Sara Nicolás.

Una explosió de sabor, textures i sensacions que ha estat guardonat amb el premi al millor arròs a la primera edició del concurs 'Mejores Arroces 2017' organitzat per la 'Federación Española de Hostelería', la 'Federación de Cocineros y Reposteros de España' i Unilever Food Solutions.

Xefs com Kiko Moya i Mario Sandoval, ambdós amb dues estrelles Michelin, han format part d'un jurat que ha hagut d'escollir entre més de 1.000 restaurants. Felicitats, Voramar!

Últimes notícies

    Publicitat