Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor fotògraf de casaments del món, a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Diuen que un casament és, per als seus protagonistes, un dels moments més importants de les seves vides. Tot ha de sortir perfecte, cal immortalitzar aquell petó, ball o somriure, que serà irrepetible. És per això que el paper del fotògraf en un casament és importantíssim. La seva elecció és clau i d'ell, o d'ella, dependrà el record d'un dia que ha de ser rodó.

Hi ha molts i molt bons fotògrafs i fotògrafes de noces al món, però el millor, el número u, és de Saragossa i es diu Víctor Lax. "No només vull capturar instants sinó les sensacions i emocions que es generin al voltant d'ells", explica Víctor a la seva pàgina web. Ha estat proclamat per Fearles, la prestigiosa web de referència internacional, com el millor en la categoria de fotografia social. I serà a Barcelona per donar una conferència gratuïta el 18 de març, dins el programa Photo Fòrum Barcelona, ​​tres dies de congressos, activitats, presentacions i exposicions sobre fotografia que se celebrarà del 16 al 18 de març.

Ja podeu consultar tota la informació sobre aquesta xerrada, que estarà limitada a 300 persones. I a continuació us deixem algunes fotografies de Víctor Lax, el millor fotògraf de noces del món.

Últimes notícies

    Publicitat