Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El nou de 'Harry Potter' es publicarà en català a l'octubre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
L'editorial Empúries ha anunciat que el guió de l'obra de teatre 'Harry Potter i el nen maleït' sortirà a la venda en català a l'octubre. Al febrer ja es va fer saber que l'original en anglès, així com la traducció castellana, aterrarien a llibreries el 31 de juliol, tres mesos abans. Es tracta de la vuitena història de les aventures del mag de Hogwarts, i funciona com una seqüela de la saga original.
 

Basada en una idea original de J.K. Rowling, l'obra té prevista la seva estrena a Londres, al West End, el 30 de juliol, un dia abans de la publicació del llibre. Sota direcció de Jack Thorne, es representarà en dues parts, pensades perquè l'espectador les vegi en un mateix dia: la primera, en sessió matinal, i la segona, a la tarda.

De moment, sabem que l'acció del nou volum se situa dinou anys després del final del setè llibre, 'Harry Potter i les relíquies de la mort'. Segons explica la pàgina oficial de l'espectacle de Jack Thorne, en Harry s'ha convertit en un empleat estressat de la Conselleria d'Afers Màgics, és marit i pare de tres criatures en edat escolar, i la vida se li presenta com un os dur de rosegar. Seguirà lluitant contra el seu passat, un fantasma que sempre surt de sota el llit, mentre el seu fill, l'Albus Severus Potter, ha de batallar amb el pes d'una herència familiar que mai no ha volgut.

Des moment, no ens en donen més detalls. Serà Albus el nen maleït? Amb quins monstres se les veuran? I, el que és més important, estarà a l'altura dels anteriors volums? Els llibres de 'Harry Potter' han venut més de 450 milions d'exemplars a tot el món, dels quals 800.000 són en català, i han iniciat a la lectura molts joves de totes les cultures. Fa quinze anys de la publicació del primer volum, 'Harry Potter i la pedra filosofal', i en aquest temps ja són moltes les quintes que s'han anat sumant al fenomen. Com entomaran ara aquesta nova entrega?

Últimes notícies

    Publicitat